Aanleg

Het tuinontwerp is definitief, nu moet het gerealiseerd worden. Deckers-Groen maakt een duidelijke begroting. Deze spreken we met u door. Na de vaststelling van de materialen, waarop u uw goedkeuring heeft gegeven, beginnen we met de aanleg van uw tuin. Ons team van vakkundige, goed opgeleide hoveniers zal uw tuin volgens plan vormgeven. Dit alles onder het waakzame oog van de ontwerper en de uitvoerder.

UW TUINPLEZIER IS ONS DOEL

Deckers-Groen helpt u op diverse manieren bij de tuinaanleg. U kunt bij uw nieuwbouwwoning een mooi ontwerp laten maken, of u heeft voor uw bestaande tuin een nieuw plan laten maken en wilt dat door ons laten uitvoeren. Misschien was u nog niet geheel bekend met wat u graag wilt en schakelt u een professional in voor een goed ontwerp. dat vervolgens aangelegd moet worden.

Het netjes en kwalitatief goede werk van Deckers-Groen geeft u snel het gevoel een verstandige beslissing te hebben genomen. Uw tuin nadert haar voltooiing. Het is een hele verandering en in veel gevallen horen wij dat mensen positief verrast zijn. Het aanbrengen van de beplanting is altijd iets waar wij als hoveniers erg naar uitkijken. Het maakt de tuin af. U zult de komende jaren veel tuinplezier beleven en dat is wat voorop staat.

Interesse?

Hebben we uw interesse gewekt en wenst u aanvullende informatie of een vrijblijvend gesprek?